Disclaimer

Bij de samenstelling van de website van van Weerden IT wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. van Weerden IT kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie die staat op deze site. Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van van Weerden IT openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. van Weerden IT heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

Privacy
Voor alle mediamaterialen die verschijnen op deze site is vooraf toestemming gevraagd door van Weerden IT voor het gebruik van deze materialen bij betrokkenen. Het fotomateriaal wat is gebruikt voor het ontwerp van de site is rechtenvrij.